MÜSİAD Antalya'dan SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Çalışkan'a Ziyaret

Müsiad Antalya

MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Ramazan Kalken, Şube Başkan Yardımcıları Mesut Torun ve Ahmet Tekin ve Yönetim Kurulu Üyesi Durmuşhan Seyfettin Semani, SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan'ı ziyaret etti.

Heyetle kısa bir tanışmanın ardından Çalışkan,MÜSİAD Antalya heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

SunExpress'in ''Emniyet Kriterlerine Göre En İyi Havayolu'' seçilmesinden dolayı Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan'ı tebrik eden Ramazan Kalken, SunExpress'in uçuş noktaları ve uçak kargo sistemi ile ilgili Çalışkan'dan bilgi aldı. Antalya tarımı için uçak kargonun öneminden bahseden Ramazan Kalken bu sistemin daha da geliştirilmesi gerektiğini belirtti.

Genel Müdür Yardımcısı Çalışkan'da kısaca SunExpress'in Uçtuğu noktalardan ve verdikleri hizmetlerden bahsettikten sonra uçak kargo konusunda Kalken'e hak verdiğini ve konu ile alakalı çalışmalarının olduğunu bildirdi. Antalyanın uçak bakım şehri olacağından da bahseden Çalışkan Antalya Havalimanı'na büyük bir hangar yapılmasının planladındığını kaydetti. Konuyu yakından takip ettiklerini, hangarın Antalya açısından çok önemli olduğunu ve bütün dünyadan Antalya'ya bakım için uçak çekileceğini belirtti.

Kurumun çalışmaları ve uygulamalarıyla alakalı samimi bir sohbet ortamında fikir alış verişleriyle geçen ziyaret, MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Kalken'in hediye takdimiyle sona erdi.

Paylaş: Facebook Twitter Whatsapp

Resim Galeri

Diğer Duyurular

Tüm Hakları Saklıdır. | Aksi belirtilmedikçe; kaynağı belirtilerek alıntı yapılan içerikler hariç tüm görsel materyaller, sayfalar ve içerikler MÜSİAD Antalya Şubesi’ne aittir. İzin alınmaksızın ve kaynak belirtilmeden kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.