MÜSİAD Antalya Kredi Garanti Fonu Hakkında Bilgi Aldı

Müsiad Antalya
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi, Kredi Garanti Fonu Tanıtımı ve Finansmana Erişim konulu bir eğitim semineri düzenledi. MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Ramazan Kalken, üyelerin kişisel ve kurumsal gelişimine katkı yapacak bu tarz bilgilendirmelerin önümüzdeki dönemde artarak devam edeceğini belirtti.

Kredi Garanti Fonu

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi, Eğitim – Kültür Komisyonu’nun organizasyonu ve Kredi Garanti Fonu (KGF) Antalya Müdürü Hasan Bulut Bilir’in katılımıyla Kredi Garanti Fonu Tanıtımı ve Finansmana Erişim konulu bir eğitim semineri düzenledi. MÜSİAD ve Genç MÜSİAD üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen eğitimde selamlama konuşması yapan MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Ramazan Kalken, üyelerin kişisel ve kurumsal gelişimine katkı yapacak bu tarz bilgilendirmelerin önümüzdeki dönemde artarak devam edeceğini belirtti. KGF Antalya Müdürü Hasan Bulut Bilir, Kredi Garanti Fonu’nun yapısı ve verdiği desteklerle ilgili bilgi aktarırken ülke için katma değer oluşturacak her türlü gelişime destek vermeye hazır olduklarını ifade ederek iş adamlarını Kredi Garanti Fonu’nun imkânlarından faydalanmaya çağırdı.

Güçlü Bir Sivil Toplum Kuruluşu: MÜSİAD

Eğitim Semineri öncesi konuşma yapan MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Ramazan Kalken, artık 10 binlerle ifade edilen üye sayısıyla, 60.000’e yakın işletmeyi temsil eden ve 1.600.000 kişiye istihdam sağlayan güçlü bir sivil toplum kuruluşu olduklarını belirtti. Üyelerinin ve dolayısıyla ülkemizin kalkınmasına en önemli destek veren kurumlardan birinin MÜSİAD olduğunun altını çizen Kalken, Antalya Şubesi olarak üyelerin kişisel ve ticari gelişimine katkı sağlayacak eğitimlere büyük önem verdiklerini söyledi.Türkiye’deki işletmelerin ve bunun bir yansıması olarak MÜSİAD üyelerinin büyük çoğunluğunun KOBİ statüsünde işletmeler olduğunu kaydeden Kalken, ülke ekonomisinin büyümesi, kalkınmanın gerçekleşmesi ve büyüme hedeflerine ulaşılabilmesi için KOBİ’lerin en önemli unsurlardan biri olduğunu belirterek “KOBİ’lerin gelişmesi için Kredi Garanti Fonu büyük bir önem taşımaktadır” dedi. MÜSİAD üyeleriyle buluşmayı kabul eden Kredi Garanti Fonu Antalya Müdürü Hasan Bulut Bilir’e teşekkür eden Kalken, konuşmasının sonunda MÜSİAD Antalya Şubesi olarak bütün üyelere de katılımlarından dolayı teşekkürlerini dile getirdi.

Paylaş: Facebook Twitter Whatsapp

Resim Galeri

Diğer Duyurular

Tüm Hakları Saklıdır. | Aksi belirtilmedikçe; kaynağı belirtilerek alıntı yapılan içerikler hariç tüm görsel materyaller, sayfalar ve içerikler MÜSİAD Antalya Şubesi’ne aittir. İzin alınmaksızın ve kaynak belirtilmeden kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.