MÜSİAD'a Kırsal Kalkınma Programı

Müsiad Antalya
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi, Metal Maden Sektörünün düzenlediği Süt ve Besi Hayvancılığı hibeleri ile ilgili bilgilendirme semineri gerçekleştirildi. “Avrupa Birliği Katılım Öncesi Yardım Aracı Kırsal Kalkınma Programı (IPARD) hakkında üyelerinin bilgilendirilmesinden dolayı memnuniyetini dile getiren MÜSİAD Başkanı Ramazan Kalken, iş dünyasına katkıda bulunan kurumlara teşekkür ettiğini belirtti.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın “Avrupa Birliği Katılım Öncesi Yardım Aracı Kırsal Kalkınma Programı (IPARD) kapsamında, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Burdur İl Koordinatörü Mesut Aydın ve TKDK Uzmanı Mehmet Fatih Öğke’nin konuşmacı olarak katıldığı Süt ve Besi Hayvancılığı hibeleri ile ilgili bilgilendirme semineri gerçekleştirildi. Metal Maden Sektörünün düzenlediği Süt ve Besi Hayvancılığı hibeleri konulu seminerde konuşma yapan Mesut Aydın “Program kapsamında verilen destek oranları %50 ile %70 arasında değişmektedir. Genç yatırımcılara daha yüksek oranda hibe sağlanmaktadır. Projelerinin sıralanmasında kadın yatırımcılara öncelik tanınmaktadır. Gerçekleştirilecek yatırımların uygulama süreci 24 ayı geçemez. Başvuru sahipleri yatırımlarını, yatırımın bitiminden itibaren 5 yıl süresince devam ettirmelidir. Hibe yatırımın sonunda verilmektedir”  şeklinde açıklamalarda bulundu. Seminerin ardından Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Antalya Şube Başkanı Ramazan Kalken ise; bu tür destek programlarının önemine dikkat çekerek yapılan bilgilendirmeden dolayı üyeleri adına teşekkür etti.

Paylaş: Facebook Twitter Whatsapp

Resim Galeri

Diğer Duyurular

Tüm Hakları Saklıdır. | Aksi belirtilmedikçe; kaynağı belirtilerek alıntı yapılan içerikler hariç tüm görsel materyaller, sayfalar ve içerikler MÜSİAD Antalya Şubesi’ne aittir. İzin alınmaksızın ve kaynak belirtilmeden kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.