Akdeniz Dinamik Gençlik Spor Kulübü Derneğinden MÜSİAD Antalya'ya Ziyaret

Müsiad Antalya

Akdeniz Dinamik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği başkanı Adem Aydın ve yönetimi, MÜSİAD Antalya yeni başkanı Ramazan Kalken ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kısa bir tanışmanın ardından Kalken, Akdeniz Dinamik Gençlik Spor Kulübü Derneği başkanı Adem Aydın ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

MÜSİAD Antalya Şube Başkanlığına seçilen Ramazan Kalkan’e ve Yönetimine tebriklerini dile getiren Adem Aydın Türkiye genelinde düzenlenen Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları ile ilgili kısa bir bilgilendirmede bulundu. Derneğin yapmış olduğu faaliyetler ve projeler hakkında da bilgilendirme yapan Adem Aydın, MÜSİAD Antalya Başkanı Ramazan Kalken'e Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmasının kitabını hediye etti.

Paylaş: Facebook Twitter Whatsapp

Resim Galeri

Diğer Duyurular

Tüm Hakları Saklıdır. | Aksi belirtilmedikçe; kaynağı belirtilerek alıntı yapılan içerikler hariç tüm görsel materyaller, sayfalar ve içerikler MÜSİAD Antalya Şubesi’ne aittir. İzin alınmaksızın ve kaynak belirtilmeden kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.