Vergi Dairesi Başkanı Metin Uzun'dan MÜSİAD Antalya'ya Ziyaret

Müsiad Antalya

Antalya Vergi Dairesi Başkanı Metin Uzun ve heyeti, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şube Başkanı Ramazan Kalken’i ziyaret etti. Vergi Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette, MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.

Kısa bir tanışmanın ardından konuşmasına Vergi Haftası’nı kutlayarak başlayan Ramazan Kalken, verginin ülkelerin kalkınmasındaki önemine vurgu yaptı. Verginin kamu hizmetlerinin vatandaşlara daha etkin ulaşmasını sağlamasına da değinen Kalken, “Hem kalkınma hem de kamu hizmetlerinin sunulması konusunda vergi gelirlerinin zamanında ve sağlıklı toplanması çok büyük bir önem arz ediyor” şeklinde konuştu.

MÜSİAD Antalya Şube Başkanlığına seçilen Ramazan Kalkan’e ve MÜSİAD Yönetimine tebriklerini dile getiren Metin Uzun, Antalya Vergi Dairesi’nin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdikten sonra, “Bu yıl Vergi Haftası’nı 27 Şubat ile 5 Mart 2017 tarihleri arasında kutluyoruz. Bu vesileyle sizleri ziyaret etmek istedik. Antalya’nın kanaat önderi bir sivil toplum kuruluşu olarak MÜSİAD bizler için çok önemli. Sizlerin üyelerinden toplanan vergiler sayesinde Antalya’ya değer kazandırıyoruz. Yaratılan bu değerden dolayı sizin nazarınızda tüm vergi mükellefi üyelerinize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Paylaş: Facebook Twitter Whatsapp

Resim Galeri

Diğer Duyurular

Tüm Hakları Saklıdır. | Aksi belirtilmedikçe; kaynağı belirtilerek alıntı yapılan içerikler hariç tüm görsel materyaller, sayfalar ve içerikler MÜSİAD Antalya Şubesi’ne aittir. İzin alınmaksızın ve kaynak belirtilmeden kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.