MÜSİAD Antalya'dan Akdeniz Üniversitesi Rektörü Mustafa Ünal'a Ziyaret

Müsiad Antalya

MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Ramazan Kalken, Yönetim Kurulu ve Genç MÜSİAD'dan oluşan bir heyetle Akdeniz Üniversitesi Rektörü Mustafa Ünal'a ziyarette bulundu.

Heyetle kısa bir tanışmanın ardından Rektör Ünal, MÜSİAD'ın faaliyetlerini takip ettiğini ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Akdeniz Üniversitesi’nin dinamik bir üniversite olduğunu ve Antalya’nın bilimsel anlamda gelişmesine büyük katkı sağladığını ifade eden Ramazan Kalken, MÜSİAD Antalya Şubesi Gençlik Kurulunun Akdeniz Üniversitesi ile ortaklaşa yapmayı planladıkları ''Son Sınıf Çok Geç'' isimli staj projesi hakkında Ünal'a bilgilendirmede bulundu.

Rektör Ünal, ''Gençlerimizin üniversitemizden beklentilerini karşılamak ve üniversitemizden en üst düzeyde yararlanabilmesi adına tüm dinamiklerimizle destek vermeye hazırız'' diye konuştu.

Samimi bir sohbet ortamında fikir alış verişleriyle geçen ziyaret, MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Kalken'in hediye takdimiyle sona erdi.

Paylaş: Facebook Twitter Whatsapp

Resim Galeri

Diğer Duyurular

Tüm Hakları Saklıdır. | Aksi belirtilmedikçe; kaynağı belirtilerek alıntı yapılan içerikler hariç tüm görsel materyaller, sayfalar ve içerikler MÜSİAD Antalya Şubesi’ne aittir. İzin alınmaksızın ve kaynak belirtilmeden kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.