Genç MÜSİAD Antalya'dan ''Başarı Öyküleri'' Konferansı

Müsiad Antalya
Genç MÜSİAD Antalya tarafından Akdeniz Üniversitesi’nde düzenlenen, ‘Başarı Öyküleri’ adlı konferansa; Bayramefendi Osmanlı Kahvecileri Yönetim Kurulu Başkanı Boğaçhan Göksu ile ünlü dizi, sinema, reklam oyuncusu Ümit Erdim konuşmacı olarak katıldı. Konferansta girişimcilik hikayesi anlatılırken öğrencilere önemli tavsiyelerde de bulunuldu.

Genç MÜSİAD Antalya ve Akdeniz Üniversitesi Ekonomi Topluluğu işbirliği ile düzenlenen ‘Başarı Öyküleri’ adlı konferansa başarılı bir girişimciliğe imza atan Ünlü İş Adamı Boğaçhan Göksu ile ünlü dizi, sinema, reklam oyuncusu Ümit Erdim konuşmacı olarak katıldı. Genç MÜSİAD Antalya Üniversiteler Birim Başkanı Ebubekir Yıldız'ın üniversitede yaptıkları ve yapacakları projeler ile ilgili sunumu ile başlayan program, Boğaçhan Göksu ve Ümit Erdim'in konuşmaları ile devam etti. Girişimciliğinin hikayesini anlatan Göksu; girişimcilik ile ilgili öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi'nin reklam yüzü olan Ümit Erdim ise üniversite yıllarından ve dizi sektöründeki anılarını izleyicilerle paylaştı.

İşin sırrı: Çalışmak, İnanmak, Azmetmek,

Kısa süre içinde büyük başarılara imza atan Bayramefendi Osmanlı Kahvecileri Yönetim Kurulu Başkanı Boğaçhan Göksu, birçok gencin örnek aldığı isimlerden biri oldu. Başarının sırları sorulan Göksu şunları söyledi “İşin sırrı çalışmakta; inanmakta, azmetmekte. Bu sadece inanmaktan geçmiyor, bunun için çalışmak gerek, aynı zamanda sadece çalışmakta yetmiyor, inanmak gerek yani aynı doğrultuda aynı kuvvette önemli. Ayrıca bunları yaparken etik ve ahlaka dikkat etmek gerekiyor. Başarının anahtarı varsa eğer bunlardan birisi ahlaklı iş yapmaktan geçiyor. Empati kurmak çok önemli. Ticaret yaparken karşındaki insanı anlayabilmelisin, ne ister, neye ihtiyacı var, ne katabilirim soruları çok önemli. Bu şekilde ticari birliktelikler çok uzun olacaktır”

Gençlere Tavsiyeler,

Konuşmacı olarak katıldığı bir çok konferansta özellikle gençlerin üzerinde durduğunu ifade eden Boğaçhan Göksu, “Onların imkanları bazı noktalara çok ama bazı noktalarda çok az. Günümüz teknolojisi onlara büyük artı olsa da günümüz etik ve ahlak anlayışının başkalaşması onlara büyük engel. Kültürümüzden de uzaklaştığımız, sosyal platformların başkalaşması da durum içerisinde kargaşa ve belirsizlik doğuruyor. En büyük dileğim onların çalışma arzularını kaybetmemeleri, inandıklarının peşinden koşmalarıdır. Ancak günümüz Türkiye’sinin ihtiyacı proje , Ar-Ge ve üretimdir. Her türlü üretime sahip çıksınlar. Elbet faydasını bireysel ve milletçe görürüz. Tüm gençlerimize başarılar diliyorum” dedi. Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi ikram standının da hazır bulunduğu ve Eğlenceli bir sohbet havasında gerçekleşen program; Genç MÜSİAD Antalya Başkanı Mehmet Kökcen'in plaket takdimleri ile son buldu...

Paylaş: Facebook Twitter Whatsapp

Resim Galeri

Diğer Duyurular

Tüm Hakları Saklıdır. | Aksi belirtilmedikçe; kaynağı belirtilerek alıntı yapılan içerikler hariç tüm görsel materyaller, sayfalar ve içerikler MÜSİAD Antalya Şubesi’ne aittir. İzin alınmaksızın ve kaynak belirtilmeden kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.