Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan'dan MÜSİAD Antalya'ya Ziyaret

Müsiad Antalya

Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, MÜSİAD Antalya Şubesi yeni Başkanı Ramazan Kalken ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kısa bir tanışmanın ardından Kalken, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan'a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini dile getirdikten sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğüyle ortak yürütülen ''Disleksili Öğrencilerin Desteklenmesi'' konulu proje hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

MÜSİAD Antalya Şube Başkanlığına seçilen Ramazan Kalkan’e ve MÜSİAD Yönetimine tebriklerini dile getiren Yüksel Arslan, ortak yürüttükleri projeden ve MÜSİAD Antalya şubesinin konu ile ilgili çabalarından duyduğu memnuniyetini ilettikten sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak yaptıkları çalışmalardan ve müfredat değişikliği konularından bahsetti.

Samimi bir sohbet ortamında fikir alış verişleriyle geçen ziyaret, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Paylaş: Facebook Twitter Whatsapp

Resim Galeri

Diğer Duyurular

Tüm Hakları Saklıdır. | Aksi belirtilmedikçe; kaynağı belirtilerek alıntı yapılan içerikler hariç tüm görsel materyaller, sayfalar ve içerikler MÜSİAD Antalya Şubesi’ne aittir. İzin alınmaksızın ve kaynak belirtilmeden kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.