MÜSİAD Antalyada SGK Teşvikleri Bilgilendirme Semineri

Müsiad Antalya

ND NET Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı ve Sosyal Güvenlik Denetmeni Bekir CANSEVER'in konuşmacı olarak katıldığı, 6111 sayılı torba yasa kanunu çerçevesinde çıkarılan, personel istihdamında SGK Teşvikleri konusunda bilgilendirme semineri gerçekleştirildi. Eğitim Komisyonu tarafından düzenlenen SGK Teşvikleri konulu bilgilendirme seminerinde konuşma yapan Bekir CANSEVER, kayıt dışı istihdamın önlenmesi noktasında bu teşviklerin ne denli önemli olduğunu vurguladı. Ayrıca genç ve kadın istihdamına devletin daha uzun vadelerde teşvik verdiğini dile getirdi. Özürlü istihdamı noktasında da teşviklerin olmasının yanı sıra MÜSİAD ailesinin bu konudaki ve şehit ve şehit yakınlarının istihdamı konusundaki hassasiyetinin memnuniyet verici olduğunu belirtti.

MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Ramazan KALKEN, Sayın Cumhurbaşkanımızın iş adamlarına çağrısı üzerine başlatılan istihdam seferberiliği kapsamında, Antalya'da yoğun mesai harcadıklarını ve üyelerimizin de bu seferberliğe katkıda bulunabilmeleri için gerek devlet teşvikleri konusunda gerekse yönetimsel anlamda bu gibi seminer ve eğitimlerin organize etmeye devam edileceğini vurguladı. 

Üyelerimiz adına Sayın CANSEVER'e değerli bilgilendirmelerinden dolayı Şube Başkanımız Ramazan KALKEN teşekkürlerini bildirdi.

 

Paylaş: Facebook Twitter Whatsapp

Diğer Duyurular

Tüm Hakları Saklıdır. | Aksi belirtilmedikçe; kaynağı belirtilerek alıntı yapılan içerikler hariç tüm görsel materyaller, sayfalar ve içerikler MÜSİAD Antalya Şubesi’ne aittir. İzin alınmaksızın ve kaynak belirtilmeden kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.