MÜSİAD Antalya'dan Uluslararası Antalya Üniversitesi Rektörü Prof Dr. İsmail YÜKSEK'e Ziyaret

Müsiad Antalya
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şube Başkanı Ramazan Kalken ve yönetim kurulu üyeleri, Uluslararası Antalya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek’i ziyaret etti. Başkan Kalken, Rektör Yüksek’e yeni görevinde başarılar diledi. Rektör Yüksek ise “Son 8 yılı Rektörlüğünü yaptığım, 40 yıla yakın süredir içinde bulunduğum Yıldız Teknik Üniversitesi için sarf ettiğim enerjiyi, bundan böyle Uluslararası Antalya Üniversitesi için sarf edeceğim” dedi.

Ramazan Kalken, “Referanslara dikkat”
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şube Başkanı Ramazan Kalken ve yönetim kurulu üyeleri, Uluslararası Antalya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek’i ziyaret ederek ‘Hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu. Rektör Yüksek’e yeni görevinde başarılar dileyen Kalken, ülkedeki eğitim sistemi ve istihdam hakkında da düşüncelerini paylaştı. 15 Temmuz darbe girişimi sürecinden sonra daha hassas davranılması gerektiğini söyleyen Kalken, “Bu süreçten sonra doğru stratejiden gidip referanslara dikkat etmek gerekiyor” dedi. Türkiye’nin önde gelen sivil toplum örgütünün Antalya Şube Başkanı Kalken, Uluslararası Antalya Üniversitesi ile her zaman ortak çalışmalarda da işbirliği yapabileceklerinin mesajını verdi.


İsmail Yüksek “Hedef; Dünya üniversitesi olmak”
Uluslararası Antalya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirirken STK’lar ile güçlerin birleştirilmesi gerektiğini ifade etti. Yüksek, “Üniversitemiz üzerine oluşan eski algıyı yıkmak için sizleri, sivil toplum kuruluşlarını, buradaki sanayicileri üniversiteye ne kadar çok getirirsek, onların çocuklarını bu okulu kazanmaya özendirirsek, üzerimizden bu algıyı atarız. 40 yıla yakın süredir içinde bulunduğum Yıldız Teknik Üniversitesi için sarf ettiğim enerjiyi, bundan böyle Uluslararası Antalya Üniversitesi için sarf edeceğim. Potansiyeli itibariyle birçok zenginliğe sahip olan bu kurumda, en kısa zamanda bir dünya üniversitesi olacağımıza inancım sonsuzdur.” dedi.
Yüksek Ayrıca, “Üniversitemiz olarak Organize Sanayi Bölgesinde Teknokent projemiz var. İnşallah bu gibi projelerle üniversite sanayi iş birliğini de etkin olarak yöneteceğiz. Antalya sadece turizm de değil sanayi de de bir dünya markası olmayı çok hak ediyor” dedi.

Paylaş: Facebook Twitter Whatsapp

Resim Galeri

Diğer Duyurular

Tüm Hakları Saklıdır. | Aksi belirtilmedikçe; kaynağı belirtilerek alıntı yapılan içerikler hariç tüm görsel materyaller, sayfalar ve içerikler MÜSİAD Antalya Şubesi’ne aittir. İzin alınmaksızın ve kaynak belirtilmeden kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.