MÜSİAD İFTARDA ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Müsiad Antalya
MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Ramazan Kalken ve Yönetimi İftarını Çocuklarla Açtı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi Ramazan Ayı’nı dolu dolu geçirmeye devam ediyor. Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinden birisini daha sergileyen MÜSİAD Antalya çocukları unutmadı.
MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Ramazan Kalken ve Yönetiminin ev sahipliğinde, Sevgi Evleri Yetiştirme Yurdunda kalan ve yaşları 12-18 arasındaki 60 çocuğa iftar organizasyonu düzenlendi. Antalya’nın adıyla müstesna yeni lezzet durağı olan Helal Lokma Balık Restoran’ındaki iftar yemeğinde çocuklarla buluşmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını belirten MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Ramazan Kalken yenilen yemeğin ardından yaptığı konuşmada şunları söyledi: “ Bu akşam bu iftar sofrasında rabbimin gönderdiği siz çok değerli misafirlerimle orucumu açmaktan dolayı çok mutluyum, çok şanslıyım ve çok mesudum. Bir derdiniz, bir sıkıntınız olduğunda her zaman kapısını rahatlıkla çalabileceğiniz bir Başkanınız bir abiniz olduğunu bilmenizi istiyorum. Davetimizi kırmayıp iftar soframıza katmış olduğunuz bu zenginlikten dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Program sonunda çocuklarla bir süre sohbet eden Başkan Kalken, yaklaşan Ramazan bayramı öncesi çocukların bayramlarını da şimdiden kutladı.

Paylaş: Facebook Twitter Whatsapp

Resim Galeri

Diğer Duyurular

Tüm Hakları Saklıdır. | Aksi belirtilmedikçe; kaynağı belirtilerek alıntı yapılan içerikler hariç tüm görsel materyaller, sayfalar ve içerikler MÜSİAD Antalya Şubesi’ne aittir. İzin alınmaksızın ve kaynak belirtilmeden kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.