MÜSİAD Antalya'dan MÜSİAD Aksaray'a Ziyaret.

Müsiad Antalya
MÜSİAD Antalya Şubesi Yönetim’i aileleriyle birlikte MÜSİAD Aksaray Şubesine ziyaret gerçekleştirdi.

Kısa bir tanışmanın ardından MÜSİAD Aksaray Şube Başkanı Eyüp Dağdaş, MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Ramazan Kalken ve Yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini dile getirdi.

MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Ramazan Kalken, Başkan Yardımcıları Süleyman Bilkay ve Ahmet Tekin, Sektörler Kurulu Başkanı Yusuf Akgül, Sektör Kurulu Başkanları Ali Akçay, Ayşe Gül Tayyar Bekar ve Mustafa Cephanecioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Tayfun Bayar, Zeki Türkoğlu ve Boğaçhan Göksu, MÜSİAD Aksaray Şube Başkanı Eyüp Dağdaş ve Yönetimine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Samimi bir sohbet ortamından geçen ziyarette, bölge ticareti ve şubelerin projeleri hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

Şube ziyaretinin ardından kısa bir Aksaray turu gerçekleştirildi.

Ziyaret MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Ramazan Kalken’in Antalya’ya özgü ikramları ardından toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Paylaş: Facebook Twitter Whatsapp

Resim Galeri

Diğer Duyurular

Tüm Hakları Saklıdır. | Aksi belirtilmedikçe; kaynağı belirtilerek alıntı yapılan içerikler hariç tüm görsel materyaller, sayfalar ve içerikler MÜSİAD Antalya Şubesi’ne aittir. İzin alınmaksızın ve kaynak belirtilmeden kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.