MÜSİAD Antalya'dan Genel Başkan'a Ziyaret

Müsiad Antalya
MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Ramazan Kalken ve Yönetimi 03 Haziran 2017 tarihinde görevi devralan MÜSİAD Yeni Genel Başkanı Sn. Abdurrahman Kaan'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Kısa bir tanışmanın ardından Abdurrahman Kaan, MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Ramazan Kalken ve Yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Kalken, Yeni Genel Başkan Abdurrahman Kaan'a hayırlı olsun dileklerini dile getirdikten sonra MÜSİAD Antalya Şubesinin çalışmaları ve devam eden projeler hakkında kısaca bilgi verdi.

Kaan MÜSİAD Antalya şubesinin çalışmalarından dolayı teşekkür ederek Genel Merkezin üzerine düşen desteğin sağlanacağını dile getirdi.

Samimi bir sohbet ortamında geçen ziyaret MÜSİAD Antalya Şube Başkanı ve yönetiminin hediye takdiminden sonra toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Paylaş: Facebook Twitter Whatsapp

Diğer Duyurular

Tüm Hakları Saklıdır. | Aksi belirtilmedikçe; kaynağı belirtilerek alıntı yapılan içerikler hariç tüm görsel materyaller, sayfalar ve içerikler MÜSİAD Antalya Şubesi’ne aittir. İzin alınmaksızın ve kaynak belirtilmeden kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.