MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan Antalyada

Müsiad Antalya

MÜSİAD Genel Merkezin geleneksel olarak düzenlemiş olduğu tatil haftası münasebetiyle Antalya Alanya ilçesinde bulunan Wome Deluxe Otele gelen MÜSİAD Genel Başkanı Sayın Abdurrahman Kaan beye, Şube Başkanımız Ramazan Kalken ve heyeti ziyaret gerçekleştirdi.

Otelde konaklayan üyelerle gerçekleştirilen toplantıda, kısa bir tanışmanın ardından MÜSİAD faaliyetleri ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Sayın Kaan, MÜSİAD Genel Merkezin yapmış olduğu projelerden bahsetti. 

Sayın Kaan'dan sonra söz alan MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Ramazan Kalken, teşriflerinden dolayı Genel Başkan Kaan'a teşekkürlerini dile getirdikten sonra, Antalya Şubesinin yapmış olduğu faaliyetlerden kısaca bahsedip, yayınlamış oldukları 'Helal Turizm Raporunu'' Sayın Kaan'a takdim etti.

Samimi bir sohbet ortamında geçen toplantı toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Paylaş: Facebook Twitter Whatsapp

Resim Galeri

Diğer Duyurular

Tüm Hakları Saklıdır. | Aksi belirtilmedikçe; kaynağı belirtilerek alıntı yapılan içerikler hariç tüm görsel materyaller, sayfalar ve içerikler MÜSİAD Antalya Şubesi’ne aittir. İzin alınmaksızın ve kaynak belirtilmeden kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.