MÜSİAD Antalya İstişare Toplantısı

Müsiad Antalya
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi, üyeleri ile birlikte istişare toplantısı düzenledi.

MÜSİAD Antalya tarafından Konyaaltı Sedir Restoran'da düzenlenen istişare toplantısı gündeminde, 2017 yılı faaliyet ve projeleri ve 07 Ekim 2017 Tarihinde yapılması planlanan ATSO seçimleri vardı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Ramazan Kalken, 2017 yılı faaliyet ve projelerinden ve yaklaşan ATSO seçimleri hakkına çalışmalardan kısaca bahsetti. Seçime hazırlık konusunda bütün üyelerle istişareli hareket etmek gerektiğinin öneminden bahseden Kalken, üyelere katılımlarından dolayı teşekkürlerini ilettikten sonra sözü ATSO Seçiminin şube adına koordinasyonunu sağlayan, MÜSİAD Antalya Şubesi Denetleme Kurulu Üyesi Mehmet Karakayalı'ya bıraktı.

Sözlerine İstişare Toplantısı'na katılan üyelere teşekkürle başlayan Karakayalı, seçimler hakkında yapmış oldukları çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi. Bundan sonraki süreçte üyelerinde desteklerini beklediklerini dile getirdikten sonra soru cevap kısmına geçilen toplantı, dilek ve temenniler sonrasında son buldu.

Paylaş: Facebook Twitter Whatsapp

Resim Galeri

Diğer Duyurular

Tüm Hakları Saklıdır. | Aksi belirtilmedikçe; kaynağı belirtilerek alıntı yapılan içerikler hariç tüm görsel materyaller, sayfalar ve içerikler MÜSİAD Antalya Şubesi’ne aittir. İzin alınmaksızın ve kaynak belirtilmeden kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.