Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'den MÜSİAD Antalya'ya Ziyaret

Müsiad Antalya
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şube Başkanı Ramazan Kalken ve yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu.

 “ANTALYA İÇİN DEĞER ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Ramazan Kalken ve MÜSİAD yönetim kuruluna nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Şehrin sıkıntılarının ve yapılması gereken konuların konuşulduğu toplantıda Konyaaltı Sahil Proje’si başta olmak üzere Antalya’ya kazandırılan ve halen devam eden projeler, Antalya ekonomisi, ulaşım ve altyapıya kadar birçok konuya değinildi. MÜSİAD Antalya olarak gerçekleştirdikleri projeleri de anlatan Başkan Ramazan Kalken: “Merkezine insanın konduğu şehircilik anlayışını çok önemsiyoruz” dedi.

Antalya’nın bu zamana kadar gündeme getirilmiş ve üzerinde çalışılan projelerinin hızlandırılması konusuna da değinen MÜSİAD Antalya Başkanı Kalken, “Menderes Başkanımızın önderliğindeki vizyon projeler kentimizin gelecek günleri için çok önemli yatırımlar, hizmetler. Biten projelerin katmadeğeri ortada. Yapımı devam eden projelerin tamamlanması halinde Antalya’ya ve Antalyalılara her anlamda kazanç sunacak, hizmetler, yatırımlar, projeler üretiliyor” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak Antalya’nın yararına olan her işe imza atmaya, üretmeye baş koyduklarını ve bu yolda da ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Menderes Türel ise şunları söyledi: “Kentimizin ihtiyaçları ve geleceğe güvenle bakabilmesi adına durmadan çalışıyor ve üretiyoruz. Antalya’nın her konuda kazanması için biz üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız”

Türel: “Antalya Sevdalısıyız…”

Antalya’ya özellikle emekliler tarafından çok tercih edildiğini hatırlatan Türel ayrıca; Antalya’nın dünyanın yakından takip ettiği dikkatlerin üzerinde olduğu bir kent olduğunu hatırlatan Menderes Türel; “Antalya popülaritesi oldukça yüksek bir kent. Antalya’nın bir dünya şehri olması için her anlamda eksiksiz olması gerekir. Bir zamanlar kanalizasyonu bitmemiş, bir tane yürüyen merdiveni olmayan bir kentti. Şimdi altyapı, üstyapı yatırımlarıyla kıskanılacak bir şehrimiz var. Antalya’mıza yaptığımız, kazandırdığımız ve halen devam eden projelerimiz ortada. Bunların hepsi de devasa ve büyük projeler. O yüzden vizyon projeler diyoruz. Gelin görün ki her yaptığımıza karşı çıkmayı görev sanan bir anlayış da var. Yapıcı olmak yerine yıkıcı eleştirilere rağmen biz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaptıklarımızı itibarsızlaştırmaya çalışanlara inat halkımız niyetimizi görüyor ve bizleri taktir ediyor, bizim referansımız da halkımızdır” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in nazik ziyaretinden büyük bir mutluluk ve onur duyduklarını belirten Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şube Başkanı Ramazan Kalken, Antalya’nın çehresini değiştiren, Antalya’nın ufkunu açan Menderes Türel ve Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Görüşme, MÜSİAD Antalya Yönetim Kurulunda süresi dolan Mesut TORUN ve Tayfun BAYAR'a plaket takdimi sonrası, karşılıklı hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.

Paylaş: Facebook Twitter Whatsapp

Resim Galeri

Diğer Duyurular

Tüm Hakları Saklıdır. | Aksi belirtilmedikçe; kaynağı belirtilerek alıntı yapılan içerikler hariç tüm görsel materyaller, sayfalar ve içerikler MÜSİAD Antalya Şubesi’ne aittir. İzin alınmaksızın ve kaynak belirtilmeden kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.