MÜSİAD Antalya 8. Arama Toplantısı Gerçekleştirildi

Müsiad Antalya

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi her yılın ilk ayında bir önceki yılı değerlendirip bir sonraki yılın faaliyet planlamasını gerçekleştirdiği, aynı zamanda üyelerin ve ailelerinin kaynaşma ortamını sağlayan bir tatil havasında geçen Arama Toplantılarının 8.'sini bu yıl Sandıklı Thermal Park Hotel'de gerçekleştirdi.

Cuma akşamı gerçekleştirilen toplantıda 2017 yılı faaliyetleri değerlendirilirken, Cumartesi sabahı gerçekleştirilen toplantıda da üyelerin 2018 beklentileri doğrultusunda faaliyet planlamaları ve görevlendirmeler yapıldı.

Toplamda 2 gece 3 gün süren, Ana Kademe ve Genç MÜSİAD üyeleri ve ailelerinin bir arada tatil yapıp daha yakından tanışma ve kaynaşma fırsatı bulduğu program 28 Ocak Pazar günü sona erecek.

Paylaş: Facebook Twitter Whatsapp

Resim Galeri

Diğer Duyurular

Tüm Hakları Saklıdır. | Aksi belirtilmedikçe; kaynağı belirtilerek alıntı yapılan içerikler hariç tüm görsel materyaller, sayfalar ve içerikler MÜSİAD Antalya Şubesi’ne aittir. İzin alınmaksızın ve kaynak belirtilmeden kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.