Genç MÜSİAD Antalya Şubesi’nden Bir Proje Daha!

Müsiad Antalya
Genç MÜSİAD Antalya Şubesi, gençlere yönelik projelerden bir yenisini daha hayata geçirdi. MÜSİAD Genel Merkez'in bir projesi olan YBA (Young Business Academy) Antalya'da uygulanmaya başlandı.

Gençlere yönelik ürettiği projelerle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Genç MÜSİAD Antalya Şubesi yine gençlere yönelik bir projeye daha imza attı. Akdeniz Üniversitesi, Antalya Bilim Üniversitesi, Antalya Akev Üniversitesi öğrencilerini kapsayan bu program bir hayli ilgi gördü. Programa Genç MÜSİAD Yönetim ve Üyeleri ile beraber MÜSİAD Antalya Gençlik Kurulu'ndan Sorumlu Başkan Yardımcısı Süleyman Bilkay'da katılım sağladı.

Girişimcilik, Kurumsal Ortaklılar, E-Ticaret, İnovasyon, Etik Ticaret gibi konuları içerecek olan YBA Programının ilk haftadaki konukları, MÜSİAD Antalya 2.Dönem Başkanı, Andeva Yönetim Kurulu Başkanı Hidayet Atay ve MÜSİAD Antalya Yönetim Kurulu Üyesi, Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi Yönetim Kurulu Başkanı Boğaçhan GÖKSU'ydu. Şirketlerdeki ortaklık yapılarını, kurumsal ortaklık işleyişini ve şirket yönetimindeki tecrübelerini katılımcılarla paylaşan Atay; ortaklık konusunda dikkat edilmesi gereken noktaları katılımcılarla paylaştı. Girişimcilik öyküsünü anlatan Göksu ise; girişimcilik yolundaki katılımcılara tavsiyelerde bulundu.

Program Genç MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Mehmet KÖKCEN'in plaket takdimleri ile sone erdi. YBA Programı, 14 Nisanda E-Ticaret ve İnovasyon, 21 Nisan tarihinde Etik Ticaret konularında yapılacak eğitimlerle devam edecek.  21 Nisan günü son eğitim programı ile beraber katılım sağlayan katılımcılara sertifikaları takdim edilecek.

Paylaş: Facebook Twitter Whatsapp

Diğer Duyurular

Tüm Hakları Saklıdır. | Aksi belirtilmedikçe; kaynağı belirtilerek alıntı yapılan içerikler hariç tüm görsel materyaller, sayfalar ve içerikler MÜSİAD Antalya Şubesi’ne aittir. İzin alınmaksızın ve kaynak belirtilmeden kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.