MÜSİAD Antalya Başkanı Boğaçhan Göksu Oldu

Müsiad Antalya
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi'nin 18. Olağan Genel Kurul Toplantısı Genel Başkan Abdurrahman KAAN’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Genel kurulda gerçekleştirilen seçimle MÜSİAD Antalya Şube Başkanlığına Boğaçhan Göksu seçildi.

MÜSİAD Antalya Şubesi'nin dernek binasında düzenlenen Genel Kurula, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan başta olmak üzere kadim başkanlar ve MÜSİAD üyeleri katıldı.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan Genel Kurul sonunda yapılan seçimde; iş insanı Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi Yönetim Kurulu Başkanı Boğaçhan Göksu, MÜSİAD Antalya Şubesi’nin yeni başkanı olarak seçildi.

Başkan seçilen Boğaçhan Göksu, yaptığı teşekkür konuşmasında;" Yeni umutlarla girdiğimiz 2019 yılının ilk günlerinde gerçekleştirdiğimiz 18. Olağan Genel Kurulumuzun ve başkanlığımızın hayırlara vesile olmasını dilerim. Omzumuza yüklenen bu zor görevi şahsım ve yönetim kurulum için bir şeref, bir onur addediyorum. Önümüzdeki dönemde ihracat ve markalaşma anlamında projeksiyonlarımız ve projelerimiz var. Antalya’da bu hedeflerimizi kolaylık ve hızlıca hayata geçireceğimizi düşünüyorum. Yeni dönemde daha güçlü bir MÜSİAD için çalışacağız. Küresel bir marka olarak ilerlediğimiz bu yolda, gücümüzü siz değerli üyelerimiz ve dostlarımızın gayret ve desteğinden alıyoruz" dedi.

Abdurrahman Kaan: "Dünyanın en yaygın STK'sıyız"

30 yıllık geçmişe dayanan MÜSİAD’ın Dünyanın en yaygın STK'larından olduğuna dikkat çeken MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan; MÜSİAD olarak bu önemli payenin altını doldurmak için var güçleriyle çalıştıklarını belirterek, “Önceki yönetim kurulundaki çalışma arkadaşlarıma vermiş oldukları emek, yürek ve maddi manevi her türlü destek için huzurlarınızda şükranlarımı sunar, yeni başkan ve yönetimimize başaralar dilerim” dedi. Kaan ayrıca; “MÜSİAD 1990'larda bir avuç cesur adamın bir araya gelerek helal kazancı vizyonu haline getirip, işadamlarımızı dünya pazarıyla buluşturmayı hedefleyen ve kazancını yükseltmek için her yolu mubah görmeyen, Medine pazarına göre ticaretini yapan çok önemli bir kuruluştur. İşte bu misyon ve vizyonla bugünlere geldik. Ne mutlu ki bugün de ülkemizin çok önemli bir ili olan Antalya’mızda çok güzel bir genel kurul geçiriyoruz. Antalya en fazla göç alan illerden biri. Bu durum hem yaşam alanlarını etkiliyor hem de bereketi arttırıyor. Yatırımları teşvik etmek amacıyla sizin verdiğiniz bilgiler bizim için çok çok önemli. 1300 üyenin cevapladığı ‘2018 Nasıl Geçti’ başlığında bir anket yaptık. Buradan çok güzel veriler elde ettik. 2018 yılı Türkiye tarihine geçecek önemli bir yıl oldu. ‘Ticaret Savaşları’ diye yeni bir kavramla tanıştık. 2018 sert geçen bir ekonomiydi. Ama 2019 için bizim gerekli öngörüleri yapmamız gerek. Büyüme demek finans gerektirir. Paranın gücü ülkenin gücünü belirler. O yüzden çalışmayı, üretmeyi hiç durmadan sürdürmeliyiz” dedi.

Başkanlığı Boğaçhan Göksu’ya devir eden eski başkan Ramazan Kalken ise; "18. Olağan Genel Kurulumuzu gerçekleştirdik, çok şükür bu zamana kadar hiçbir kurulumuzda sorun yaşamadık. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Ne mutlu ki MÜSİAD kuruluş ilkeleri doğrultusunda Antalya’da çalışmalarına devam etmektedir. Temel vazifelerimizi görev süresince gerçekleştirmeye çalıştık. MÜSİAD ilkelerine yakışan profilde çalışmalarımızı sürdürdük ve hayata geçirdik. Yeni başkan ve yeni yönetim kurulu hayırlı uğurlu olsun” dedi.

  1. Olağan Genel Kurul’da Seçilen MÜSİAD Antalya Şubesi’nin Üyelerinin isimleri şu şekilde oldu;

Asil Üyeler

Boğaçhan Göksu-Mehmet Karakayalı-Ahmet Tekin-Yusuf Akgül-Ayşegül Tayyar Bekar-Muhteşem Kabasakal-Mücahit Polat-Ali Akçay-Cüneyt Doğan-Fatih Nükte-Metehan Coşkunsu-Mustafa Cephanecioğlu-Gürbüz Yumakoğulları-Mustafa Erol-Ebubekir Yıldız

Yedek Üyeler

Mustafa Bülent Akıncı-Ali Sami Fıçıcı-Neslihan Yalçın- Hacı Yusuf Yücel-Fatih Gürcü-Veli Durur- Yalçın Kutluk- Mehmet Emin Altay- Mevlüt Aksoy-Osman Özdemir

Denetleme Kurulu

Asil Üyeler : Cemil Menderes Abay-Dilek Bozkurt Özgenç- Mehmet Çetin

Yedek Üyeler : Mehmet Ali Can- Ali Uğur- Ömer Akpınar

Paylaş: Facebook Twitter Whatsapp

Resim Galeri

Diğer Duyurular

Tüm Hakları Saklıdır. | Aksi belirtilmedikçe; kaynağı belirtilerek alıntı yapılan içerikler hariç tüm görsel materyaller, sayfalar ve içerikler MÜSİAD Antalya Şubesi’ne aittir. İzin alınmaksızın ve kaynak belirtilmeden kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.