Boğaçhan Göksu, Erdoğan ile MÜSİAD Antalya Vizyonunu paylaştı

Müsiad Antalya

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi'nin 18. Olağan Genel Kurul Toplantısında gerçekleştirilen seçimlerde Başkanlığına seçilen Boğaçhan Göksu; geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çalışmaları hakkında bilgi verdi. 30 yıllık geçmişe dayanan dünyanın en yaygın STK'larından olan MÜSİAD’ın Antalya Şubesi yeni başkanı, aynı zamanda iş insanı Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi Yönetim Kurulu Başkanı Boğaçhan Göksu, yeni yönetimi, Antalya’ya dair çalışmalarını, projelerini, hedeflerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a aktarma fırsatı yakaladı.

Boğaçhan Göksu: “Gururluyum”…

Göreve geldiği günden itibaren özellikle MÜSİAD Antalya’nın markalaşma yatırımlarına ağırlık verdiklerini belirten Boğaçhan Göksu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la bir araya geldikleri buluşma ve aralarında geçen diyalog hakkında şunları söyledi: “ Bu ülke, İslam dünyası ve hatta dünyanın tüm ülkelerindeki mazlumların sesi olan dünya lideri bir Cumhurbaşkanımız var. Onunla MÜSİAD Antalya Şube Başkanı kimliğimle yan yana gelmek, sohbet etme, projelerimizi, hedeflerimizi, yeni yönetimimize dair hayallerimizi aktarmak çok büyük bir gurur. Bu nedenle çok gururluyum ama bu gurur benim değil, tüm MÜSİAD Antalya ailesinin. Üzerimde böylesi önemli bir derneğin başkanlığı var, bu sorumlulukla Cumhurbaşkanımızla kısa da olsa görüşme fırsatı yakaladık ve çalışmalarımız hakkında bilgi verdik. Kendisi de bizleri ilgi ve dikkatle dinledi zaman ayırdı. Bu buluşma bize, yönetim kurulu üyelerimize daha da kamçı olacak ve daha çok çalışıp Cumhurbaşkanımıza ve onun işaret ettiği seviyelere geleceğiz. O yüzden çalışmayı, üretmeyi hiç durmadan sürdüreceğiz.” dedi.

Paylaş: Facebook Twitter Whatsapp

Diğer Duyurular

Tüm Hakları Saklıdır. | Aksi belirtilmedikçe; kaynağı belirtilerek alıntı yapılan içerikler hariç tüm görsel materyaller, sayfalar ve içerikler MÜSİAD Antalya Şubesi’ne aittir. İzin alınmaksızın ve kaynak belirtilmeden kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.