“Önceliğimiz Markalaşma Olacak”

Müsiad Antalya
MÜSİAD Antalya Şube’sinin Yeni Başkanı Boğaçhan Göksu: “Önceliğimiz Markalaşma Olacak” Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi'nin 18. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda Başkanlığa seçilen Boğaçhan Göksu; omuzlarında önemli bir sorumluluk olduğunu belirterek öncelikli proje ve hedeflerinin markalaşma yatırımları olacağını söyledi.

11 Ocak 2019 tarihinde; MÜSİAD Antalya Şubesi'nin dernek binasında düzenlenen MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan başta olmak üzere kadim başkanlar ve MÜSİAD üyelerinin katıldığı 18. Olağan Genel Kurul Toplantı’sında Başkanlığa Antalya’nın tanınmış iş insanlarından Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi Yönetim Kurulu Başkanı Boğaçhan Göksu seçildi.

Başkan seçilen Boğaçhan Göksu, yaptığı teşekkür konuşmasında;" Yeni umutlarla girdiğimiz 2019 yılının ilk günlerinde gerçekleştirdiğimiz 18. Olağan Genel Kurulumuzun ve başkanlığımızın hayırlara vesile olmasını dilerim. Omzumuza yüklenen bu zor görevi şahsım ve yönetim kurulum için bir şeref, bir onur addediyorum. Önümüzdeki dönemde ‘’İhracat’’ ve ‘’Markalaşma’’ anlamında projeksiyonlarımız ve projelerimiz var. Antalya’da bu hedeflerimizi kolaylıkla ve hızlıca hayata geçireceğimizi düşünüyorum. Yeni dönemde daha güçlü bir MÜSİAD için çalışacağız. Küresel bir marka olarak ilerlediğimiz bu yolda, gücümüzü siz değerli üyelerimiz ve dostlarımızın gayret ve desteğinden alıyoruz" dedi.

30 yıllık geçmişe dayanan MÜSİAD’ın Dünyanın en yaygın STK'larından olduğuna dikkat çeken MÜSİAD Antalya Şubesi’nin yeni başkanı Boğaçhan Göksu; hedef, plan ve projelerine dair şunları söyledi; “ MÜSİAD 1990'larda bir avuç cesur adamın bir araya gelmesinden oluşan çok önemli bir dernek. 2018 yılı Türkiye tarihine geçecek önemli bir yıl oldu. 2018 sert geçen bir ekonomiydi. Ama 2019 için bizim gerekli öngörüleri yapmamız gerek. Büyüme demek finans gerektirir. Paranın gücü ülkenin gücünü belirler. O yüzden çalışmayı, üretmeyi hiç durmadan sürdürmeliyiz. Önümüzdeki dönem için belirlemiş olduğumuz, ihracat ve markalaşma anlamında projeksiyon ve projelerimizi hızlıca hayata geçirerek, yeni dönemde daha güçlü bir MÜSİAD için çalışacağız’’ dedi.

 

Boğaçhan GÖKSU

MÜSİAD Antalya Başkanı

Paylaş: Facebook Twitter Whatsapp

Diğer Başkandan Haberler

Tüm Hakları Saklıdır. | Aksi belirtilmedikçe; kaynağı belirtilerek alıntı yapılan içerikler hariç tüm görsel materyaller, sayfalar ve içerikler MÜSİAD Antalya Şubesi’ne aittir. İzin alınmaksızın ve kaynak belirtilmeden kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.