BAKA 2018 Yılı Teknik Destek Programı Kapsamında Eğitimlerimizi Tamamladık.

Müsiad Antalya
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı 2018 Yılı Teknik Destek Programı kapsamına şubemizle imzalanmış olan sözleşme ile ‘’DIŞ TİCARET, DEVLET DESTEKLERİ, SATIŞ PAZARLAMA ve E-TİCARET’’ konulu eğitim seminerlerimizi tamamladık.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı 2018 Yılı Teknik Destek Programı kapsamına destek almaya hak kazandığımız ''Dış Ticaret, Satış Pazarlama, Devlet Destekleri ve E-Ticaret ile Kobiler Gelişiyor'' başlıklı projemizi üyelerimiz ve çalışanlarının katılımı ile gerçekleştirdik. Eğitim programımız 1 Nisan 2019 tarihinde ''DIŞ TİCARET'' eğitimi ile Recep Heptaş'ın anlatımıyla başlayıp, firmalara eğitim ve danışmanlık hizmeti gerçekleştirildi. 2. Eğitim programımız olan ''DEVLET DESTEKLERi'' eğitimimizi Rahim Aladağ'ın anlatımıyla 8 Nisan 2019 tarihinde başlamış olup yine firmalara eğitim ve danışmanlık hizmeti ile son bulmuştur. 3. eğitim programımız olan ''SATIŞ PAZARLAMA'' eğitimimiz ise Hakan Ömer Gider'in anlatımıyla 17 Nisan 2019 tarihinde başlayarak yine firmalara eğitim ve danışmanlık hizmeti gerçekleştirilmiştir. 4. ve son eğitim programımız olan ''E-TİCARET'' eğitimimiz ise Raşit Doğan'ın anlatımıyla 22 Nisan 2019 tarihinde başlamış olup firmalara eğitim ve danışmanlık hizmeti ile son bulmuştur. 

Üyelerimiz ve çalışanları açısından son derece verimli geçen eğitim programımız 26 Nisan 2019 tarihinde sona erdi.

Paylaş: Facebook Twitter Whatsapp

Resim Galeri

Diğer Duyurular

Tüm Hakları Saklıdır. | Aksi belirtilmedikçe; kaynağı belirtilerek alıntı yapılan içerikler hariç tüm görsel materyaller, sayfalar ve içerikler MÜSİAD Antalya Şubesi’ne aittir. İzin alınmaksızın ve kaynak belirtilmeden kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.