MÜSİAD ANTALYA’DAN ŞUBE ZİYARETLERİ

Müsiad Antalya
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi Başkanı Resul Lekesiz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, bir günlük bir günlük bir programla MÜSİAD Konya’yı, MÜSİAD Seydişehir’i ve Konya Endüstri Zirvesi Fuarları’nı ziyaret etti.

 

Güne MÜSİAD Konya ziyaretiyle başlayan heyet, MÜSİAD Konya Şubesi Başkanı Dr. Lütfi Şimşek ve Yönetim Kuruluyla bir araya geldi. Her iki şubenin faaliyetleri ile ilgili konuşmaların ardından MÜSİAD Konya Şubesi Başkanı Dr. Lütfi Şimşek, MÜSİAD Antalya’nın ziyaretinden çok memnun olduklarını ve birbirine yakın ve büyük bu iki MÜSİAD Şubesi’nin üyelerinin işbirliğini arttırabilmek adına her zaman kapılarının açık olduğunu belirtti. Daha sonra söz alan MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Resul Lekesiz, MÜSİAD Konya’nın MÜSİAD içerisinde bir ekol olduğunu, Konya’ya ve Türkiye’ye katkılarının hem diğer MÜSİAD Şubeleri hem de Türkiye kamuoyu tarafından gıptayla takip edildiğini hatırlatarak MÜSİAD Konya Şubesi’nin gerçekleştireceği Nijerya İş Gezisi’nin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Konya Şubesi’nin kahvaltı ikramının ardından Tüyap Konya Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Konya Endüstri Zirvesi’ne geçen heyet burada fuarı gezip MÜSİAD üyesi firmaların stantlarını da ziyaret etti.

Heyet, ziyaretlerine MÜSİAD Seydişehir Temsilciliğini ziyaret ederek devam etti. Ziyarette tanışmaların ardından söz alan MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Resul Lekesiz, çok yeni ve genç bir üye kitlesine sahip olan MÜSİAD Seydişehir’de hissettikleri heyecanın hiç bitmemesini dilediğini söyledi. 15 yılı aşkın süredir MÜSİAD üyesi olduğunu belirten Lekesiz, bu noktada MÜSİAD’la ilgili hatıralarını MÜSİAD Seydişehir üyeleriyle paylaştı. Ardından söz alan MÜSİAD Seydişehir Temsilcilik Başkanı Yasin Camcı, MÜSİAD Antalya Şubesi Başkanı Resul Lekesiz ve ekibine ziyaretleri için çok teşekkür etti. MÜSİAD Seydişehir olarak kendilerini MÜSİAD Konya’nın ve MÜSİAD Antalya’nın kardeş şubesi olarak gördüklerini belirten Camcı, daha sonra Seydişehir’de MÜSİAD’ın kurulduğundan beri ilçedeki ekonomiye katkılarından ve gelecek dönemde hayata geçirmeyi planladıkları projelerden bahsetti. Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ve MÜSİAD Seydişehir’in akşam yemeği ikramının ardından sona erdi.

Paylaş: Facebook Twitter Whatsapp

Resim Galeri

Diğer Duyurular

Tüm Hakları Saklıdır. | Aksi belirtilmedikçe; kaynağı belirtilerek alıntı yapılan içerikler hariç tüm görsel materyaller, sayfalar ve içerikler MÜSİAD Antalya Şubesi’ne aittir. İzin alınmaksızın ve kaynak belirtilmeden kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.