Ömer Cihad Vardan, MÜSİAD Antalya Dost Meclisi'nde

Müsiad Antalya

MÜSİAD 4. Dönem Genel Başkanı ve DEİK Başkanı Ömer Cihad Vardan, MÜSİAD Antalya Dost Meclisi Toplantısına katıldı. MÜSİAD Antalya Şubesi'nde gerçekleştirilen toplantıya MÜSİAD Antalya Şubesi Yönetim Kurulu ve üyeler katıldı.

Toplantı başlangıcında MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Resul Lekesiz, Antalya'ya her gelişinde MÜSİAD Ailesiyle buluşan Ömer Cihad Vardan'a teşekkür ederek; MÜSİAD Genel Başkanlığı yapmış biri olarak DEİK Başkanlığı görevini yürütmesi dolayısıyla kendisiyle gurur duyduklarını, tecrübelerini ve hatıralarını dinlemekten her zaman keyif aldıklarını belirterek sözü Vardan'a bıraktı.

MÜSİAD 4. Dönem Genel Başkanı ve DEİK Başkanı Ömer Cihad Vardan da MÜSİAD'ın her şeyden önce bir aile olduğunu belirterek görevi dolayısıyla her gittiği ilde ve yurt dışında mutlaka MÜSİAD'lılarla buluşmaya çalıştığını belirterek; En Az Gelişmiş Ülkeler Zirvesi'nde panelist olarak geldiği Antalya'da da MÜSİAD'lılarla buluşma imkanı bulmuş olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Konuşmasında MÜSİAD'daki hatıralarından ve DEİK'ten bahseden Vardan, üyelerin DEİK ve güncel ekonomi hakkındaki sorularına da yanıt verdi. Toplantı sonunda Ömer Cihad Vardan ve katılımcılar hatıra fotoğrafı çektirdi.

Paylaş: Facebook Twitter Whatsapp

Resim Galeri

Diğer Duyurular

Tüm Hakları Saklıdır. | Aksi belirtilmedikçe; kaynağı belirtilerek alıntı yapılan içerikler hariç tüm görsel materyaller, sayfalar ve içerikler MÜSİAD Antalya Şubesi’ne aittir. İzin alınmaksızın ve kaynak belirtilmeden kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.