MÜSİAD Antalya Üye İftarı Gerçekleştirdi

Müsiad Antalya

MÜSİAD Antalya Şubesi; hem üyelerin ve ailelerinin muhabbetini ve ünsiyetini arttırmak, hem de mübarek Ramazan-ı Şerif'in bir akşamını bir arada geçirmek amacıyla Kepez Kent Ormanı'nda bir iftar programı gerçekleştirdi.

Kuruluştan bugüne MÜSİAD Genel Merkez'de Antalya Şubesi'nden sorumlu Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmış olan Mehmet Nuri Görenoğlu, Mehmet Develioğlu, Ergun Kont, Kerim Altıntaş, Abdurrahman Kaan ve Eyüp Uğur'un da katıldığı programda kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Resul Lekesiz, tek tek geçmiş dönem şube başkanları ve onların döneminde sorumlu yönetim kurulu üyeliği yapmış misafirleri sahneye davet etti ve hediye takdimi gerçekleştirildi. Hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Kaan da kısa bir selamlama konuşması yaptıktan sonra tüm üyeleri MÜSİAD'ın en önemli projelerinden biri olarak gördükleri Karz-ı Hasen'e üye olmaya davet etti.

Sanatçı Tahir Çetin'in Türk Tasavvuf Musikisi'nden eserler seslendirdiği programda MÜSİAD Aydın Başkanı Hakan Yıldırım ve MÜSİAD Isparta Başkanı Selim Mustafa Özkutlu ile Burdur İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Olpak da misafirler arasında yer aldı. Üyelerin geniş katılım gösterdiği gözlenen program teravih namazıyla birlikte sona erdi.

Paylaş: Facebook Twitter Whatsapp

Resim Galeri

Diğer Duyurular

Tüm Hakları Saklıdır. | Aksi belirtilmedikçe; kaynağı belirtilerek alıntı yapılan içerikler hariç tüm görsel materyaller, sayfalar ve içerikler MÜSİAD Antalya Şubesi’ne aittir. İzin alınmaksızın ve kaynak belirtilmeden kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.