İhanet Çökertildi, Milletimize Teşekkürler

Müsiad Antalya

Dün geceden beri teyakkuz halinde olan MÜSİAD Yönetim Kurulu ve tüm Şubelerimiz, bugünkü olağanüstü Yönetim Kurulu toplantısında yaşanan ihanet ve sonuçlarını değerlendirmiştir.

Emirlerini milletimizin iradesinden değil, hain şebekelerden alan cuntacıların darbe girişimi olarak başlayıp TBMM’ni bombalamak ve masum vatandaşlara ateş açmak gibi korkunç terörist saldırılara dönüşen eylemleri, devletimizin ve milletimizin kahramanca direnişi ve başarılı operasyonlarla son buldu.

Milli İrade karşıtı birçok girişime maruz kalmış ve direnmiş bir sivil toplum kuruluşu olan MÜSİAD olarak, bugün de cesur milletimizin ve milli iradeyi arkasına alan seçilmiş meşru hükümetin yanındadır.

15 Temmuz gecesi, karanlık güçlerin el uzattığı iradesine sahip çıkmak için meydanları dolduran, tankların üzerine çıkan kahraman milletimiz yalnızca darbe girişimini püskürtmekle kalmamış, aynı zamanda “Türkiye’de darbe” deyimine de en büyük darbeyi vurmuş, darbeye cüret edenlere nasıl darbe yapılacağını bütün dünyaya en güzel şekilde göstermiştir.

Bu bakımdan 15 Temmuz, yalnızca Türkiye’nin değil, dünyanın tarihine geçecek, Milli İrade Bayramı’dır.  Bu süreçte, öncelikle Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Başbakanımız ile hükümetimizin kararlığı halkımıza cesaret vermiştir.

Yine, darbeye kalkışanlara bir ağızdan karşı çıkan parti liderleri ile STK’larımızın sağduyulu açıklamalarına ve basınımızın darbe karşıtı tutumuna teşekkür ediyoruz. Demokrasimize sahip çıkan necip milletimize, güvenlik güçlerimize, darbe girişimine destek vermeyen ordu mensuplarımıza tek tek teşekkür ediyoruz.

Milli İradeyi korurken şehit düşen vatandaşlarımıza ve güvenlik görevlilerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Askerle milleti karşı karşıya getirmek üzere bu ihanet tezgahını tasarlayan hainlerin tek tek temizlenmesini ve en ağır ve caydırıcı cezaları almasını bekliyoruz.

İş alemi olarak, milletin iradesine sahip çıkmasının, orta ve uzun vadede siyasetten ekonomiye, adaletten yargıya kadar birçok alanda olumlu sonuçlarını yaşayacağımıza inanıyoruz.

Gün birlik günüdür. Bu darbe teşebbüsü ve terör saldırıları inşallah atlatılmıştır. Yine de milletimizin, bu gibi olayların bir daha yaşanmaması için tedbir ve teyakkuz halinde kalması önemlidir. 

Allah yar ve yardımcımız olsun, bu millete bir daha karanlık geceler göstermesin. 

Paylaş: Facebook Twitter Whatsapp

Diğer Duyurular

Tüm Hakları Saklıdır. | Aksi belirtilmedikçe; kaynağı belirtilerek alıntı yapılan içerikler hariç tüm görsel materyaller, sayfalar ve içerikler MÜSİAD Antalya Şubesi’ne aittir. İzin alınmaksızın ve kaynak belirtilmeden kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.