MÜSİAD Antalya'dan SGK İl Müdürü'ne Ziyaret

Müsiad Antalya

MÜSİAD Antalya Şubesi Başkanı Resul Lekesiz ve Yönetim Kurulu'ndan bir heyet, Sosyal Güvenlik İl Müdür Vekili Nejat Deniz'i ziyaret etti. Ziyarette MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Lekesiz, yeni görevinin hem kendisi hem de Antalya için hayırlı olması temennilerini iletti.

Heyetle gerçekleşen tanışmanın ardından MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Resul Lekesiz,  MÜSİAD Antalya Şubesi'nin yapısı ve faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi.

Daha sonra ülke gündeminde olan 15 Temmuz İhanet Girişimi ve terör saldırılarıyla ilgili karşılıklı değerlendirmelerde bulunulurken MÜSİAD Antalya Heyeti'ndeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun uygulamalarıyla ilgili görüş ve önerilerini dile getirerek karşılıklı bilgi ve fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaret, MÜSİAd Antalya Şube Başkanı Resul Lekesiz'in hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Paylaş: Facebook Twitter Whatsapp

Resim Galeri

Diğer Duyurular

Tüm Hakları Saklıdır. | Aksi belirtilmedikçe; kaynağı belirtilerek alıntı yapılan içerikler hariç tüm görsel materyaller, sayfalar ve içerikler MÜSİAD Antalya Şubesi’ne aittir. İzin alınmaksızın ve kaynak belirtilmeden kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.