MÜSİAD Antalya'dan İl Dernekler Müdürü'ne Ziyaret

Müsiad Antalya

MÜSİAD Antalya Şubesi Başkanı Resul Lekesiz ve Yönetim Kurulu'ndan bir heyet, Antalya Valiliği Dernekler İl Müdürlüğü görevine başlayan Hüseyin Kurtay'ı ziyaret etti. MÜSİAd Antalya Şube Başkanı Resul Lekesiz, yeni görevinin Kurtay ve Antalya için hayırlı olması temennilerini iletti.

Heyettekilerle kısa bir tanışmadan sonra daha önce görev yaptığı Mardin'de de MÜSİAD'ın faaliyetlerini yakından takip ettiğini belirten Kurtay, MÜSİAD Antalya'nın faaliyetlerini de basından ve sosyal medyadan memnuniyetle takip ettiklerini belirtti. 15 Temmuz Süreci'nde MÜSİAD Antalya'nın Milli İrade Nöbeti tutan vatandaşlara yönelik ikramlarını da takip ettiklerini belirten Kurtay, katkılarından dolayı MÜSİAD Yönetim Kurulu şahsında üyelere teşekkürlerini iletti.

MÜSİAD Antalya'nın faaliyetlerinden bahseden MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Resul Lekesiz de sivil toplum kuruluşlarının toplumun ileriye gitmesi açısından önemli bir rol üstlendiğini belirterek bir işadamları derneği olarak bu noktada ellerinden gelenin fazlasını gerçekleştirmeye gayret ettiklerini belirterek Antalya'daki derneklerin denetleyicisi olarak çalışmalarında kendilerine gösterdikleri kolaylıklardan dolayı İl Dernekler Müdürlüğü çalışanlarına Kurtay nezdinde teşekkür etti.

Ziyaret, MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Resul Lekesiz'in hediye takdimiyle sona erdi.

Paylaş: Facebook Twitter Whatsapp

Resim Galeri

Diğer Duyurular

Tüm Hakları Saklıdır. | Aksi belirtilmedikçe; kaynağı belirtilerek alıntı yapılan içerikler hariç tüm görsel materyaller, sayfalar ve içerikler MÜSİAD Antalya Şubesi’ne aittir. İzin alınmaksızın ve kaynak belirtilmeden kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.