MÜSİAD Antalya'dan Rektör Ünal'a Ziyaret

Müsiad Antalya

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şube Başkanı Resul Lekesiz ve Yönetim Kurulu'ndan bir heyet Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Mustafa Ünal'ı ziyaret etti. Lekesiz, yeni görevinin hem Prof. Dr. Mustafa Ünal, hem Akdeniz Üniversitesi hem de Antalya için hayırlı olması temennilerini iletti.

Heyettekilerle kısa bir tanışmanın ardından Prof. Dr. Mustafa Ünal, MÜSİAD Antalya heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Akdeniz Üniversitesi'nin bugüne kadar şehirden kopuk kaldığını üzülerek gözlemlerini belirterek vizyonlarının şehirle bütünleşmiş bir üniversite olabilmek olduğunu belirtti. Ayrıca toplumun her kesimiyle iletişim ve işbirliği halinde bir üniversite olmayı hedeflediklerini belirterek bu noktada MÜSİAD'la da işbirliği içerisinde çalışmaktan çok memnun olacaklarını, her zaman iş adamlarının ve sanayicilerin ihtiyaçlarına cevap vermeye gayret edeceklerini belirtti.

MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Resul Lekesiz de Akdeniz Üniversitesi'nin geçmiş dönemde siyasallaştırıldığını üzülerek takip ettiklerini belirterek, yeni dönemde Akdeniz Üniversitesi'nin gereksiz tartışmalardan uzak tutarak köklü bir üniversiteye yakışır seviyeye gelmesini temenni ettiklerini belirtti. Sanayici ve işadamları olarak üniversiteyle işbirliği içerisinde işlerini geliştirmekten mutlu olacaklarını belirterek rektörlük düzeyinde kendileriyle aynı vizyonun paylaşılıyor olmasından çok memnun olduklarını belirtti.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Paylaş: Facebook Twitter Whatsapp

Diğer Duyurular

Tüm Hakları Saklıdır. | Aksi belirtilmedikçe; kaynağı belirtilerek alıntı yapılan içerikler hariç tüm görsel materyaller, sayfalar ve içerikler MÜSİAD Antalya Şubesi’ne aittir. İzin alınmaksızın ve kaynak belirtilmeden kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.