MÜSİAD Antalya İl Milli Eğitim Müdürü'nü Ziyaret Etti

Müsiad Antalya

MÜSİAD Antalya Şubesi Başkanı Resul Lekesiz ve Yönetim Kurulu'ndan bir heyet, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Yüksel Arslan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Heyettekilerle kısa bir tanışmanın ardından daha önceki görevlerinden bahseden Arslan, 15 Temmuz sonrası kurumun kontrolünde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında da bilgi verdi. MÜSİAD'ın faaliyetlerini her görev yaptığı şehirde takip ettiğini belirten Arslan, ülkemizin içinden geçtiği bu zorlu süreçte milleti için çalışan STK'ların çok önemli olduğundan bahsetti.

Bu noktada söz alan MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Resul Lekesiz de MÜSİAD olarak rutin faaliyetlerinin dışında sosyal sorumluluk projeleri de yaptıklarını belirterek bu kapsamda Hizmet Sektör Kurulu tarafından Disleksili Çocuklar için bir proje yapmayı düşündüklerini belirterek bununla alakalı istişarelerde de bulunmak istediklerini belirtti.

Bu noktada sözü alan Genç MÜSİAD üyesi olan Dr. Nur Okudan bu kapsamda düzenledikleri toplantılarda ilk etapta öğretmen ve veliler için bir tanıtım toplantısı yapmak istediklerini, bu toplantıyla bu rahatsızlığa bir farkındalık oluşturmak istediklerini bu noktada da İl Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliğine ihtyaç duyduklarını belirterek bu noktada edindikleri verileri Arslan'la paylaştı.

İl Milli Eğitim Müdürü Arslan da MÜSİAD'la böyle bir çalışmayı yapmaktan büyük mutluluk duyacaklarını belirtti. İlgili Şube Müdürü Ramazan Sarıgöl'e talimat veren Arslan, okullar açılmadan önceki öğretmenlerin seminer sürecinde bu toplantının yapılabileceğini belirtti.

Ziyaret, MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Resul Lekesiz'in İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan'a hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

 

 

Paylaş: Facebook Twitter Whatsapp

Resim Galeri

Diğer Duyurular

Tüm Hakları Saklıdır. | Aksi belirtilmedikçe; kaynağı belirtilerek alıntı yapılan içerikler hariç tüm görsel materyaller, sayfalar ve içerikler MÜSİAD Antalya Şubesi’ne aittir. İzin alınmaksızın ve kaynak belirtilmeden kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.