MÜSİAD Antalya'dan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne Ziyaret

Müsiad Antalya

MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Resul Lekesiz ve Yönetim Kurulu'ndan bir heyet, Antalya İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü görevine atanan Tevfik Altınay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Heyetle kısa bir tanışmanın ardından Müdür Altınay, MÜSİAD'ın faaliyetlerini sürekli takip ettiğini ve imkan buldukça katılmaya gayret ettiğini belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yeni görevinin Altınay ve Antalya için hayırlı olmasını dileyen Resul Lekesiz, Türkiye'nin olduğu gibi MÜSİAD'daki üye adamlarının da çoğunun inşaat sektöründe faaliyet gösterdiğini belirterek bu nedenle Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün düzenlemelerini ve uygulamalarını yakından takip ettiklerini kaydetti. Özellikle kentsel dönüşüm ve yapı denetimi alanlarında sektörün düzenlemeler beklediğini söyleyen Lekesiz, iş dünyasının kurumdan beklentilerinin karşılanacağına inancının tam olduğunu belirtti.

İl Müdürü Altınay da özellikle MÜSİAD gibi STK'ların emrine her zaman amade olduklarını, zira kendileri sistemin içinde zaman zaman eksikleri göremediklerini belirterek düzenleme önerilerini, uygulamadaki hataları, yaşanan sıkıntıları kendilerine mutlaka iletmeleri ricasında bulundu.

Kurumun çalışmaları ve uygulamalarıyla alakalı samimi bir sohbet ortamında fikir alış verişleriyle geçen ziyaret, MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Lekesiz'in hediye takdimiyle sona erdi.

Paylaş: Facebook Twitter Whatsapp

Resim Galeri

Diğer Duyurular

Tüm Hakları Saklıdır. | Aksi belirtilmedikçe; kaynağı belirtilerek alıntı yapılan içerikler hariç tüm görsel materyaller, sayfalar ve içerikler MÜSİAD Antalya Şubesi’ne aittir. İzin alınmaksızın ve kaynak belirtilmeden kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.