MÜSİAD Antalya, KOSGEB İşbirliğiyle Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri'ne Başladı

Müsiad Antalya

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi, KOSGEB işbirliğiyle Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri düzenliyor. KOSGEB tarafından yeni iş kuracak girişimcilere verilen 50.000 TL’ye kadar hibe 100.000 TL’ye kadar faizsiz kredi desteğinden faydalanabilmek için gereken Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerini düzenlemek üzere KOSGEB Antalya Hizmet Merkezi Müdürlüğü’yle bir protokol imzalayan MÜSİAD Antalya Şubesi, toplamda 90 girişimci adayına eğitim veriyor.

                Eğitimci Demir Çulhacı tarafından verilen eğitimler 30 Ağustos – 2 Eylül, 3 Eylül – 6 Eylül ve 7 Eylül – 10 Eylül tarihlerinde 30’ar kişilik 3 dönem olarak gerçekleştirilen eğitimler, başvurular sonucu belirlenen adaylara MÜSİAD Antalya Şubesi Konferans Salonu’nda verilmeye başladı. KOSGEB Antalya Hizmet Merkezi Müdürü Kazım Akgün de eğitim gören girişimci adaylarını ziyaret ederek KOSGEB ve sunduğu destekler hakkında bilgi verdi, adayların Yeni Girişimci Desteği hakkında merak ettiklerine de cevap verdi.

                Eğitimler hakkında bilgi veren MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Resul Lekesiz de ekonominin gelişmeye devam etmesi için değer üretmeye devam edilmesi gerektiğini belirterek bu düşünceden hareketle ekonomi için değer üretmek isteyen girişimci adaylarına destek olmak adına KOSGEB’le bir çalışma yaptıklarını, gördükleri ilgiden büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da iş ortamının büyümesine ve gelişmesine katkı sağlamak adına faaliyetlerine devam edeceklerini belirten Lekesiz, eğitime katılan tüm girişimci adaylarına başlayacakları iş hayatında başarılar diledi.

Paylaş: Facebook Twitter Whatsapp

Resim Galeri

Diğer Duyurular

Tüm Hakları Saklıdır. | Aksi belirtilmedikçe; kaynağı belirtilerek alıntı yapılan içerikler hariç tüm görsel materyaller, sayfalar ve içerikler MÜSİAD Antalya Şubesi’ne aittir. İzin alınmaksızın ve kaynak belirtilmeden kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.