MÜSİAD Antalya'dan ANFAŞ'A Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şube Başkanı Resul Lekesiz ve Yönetim Kurulu, ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Badak, Genel Müdür Murat Özer ve ANFAŞ çalışanlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Ev sahibi olarak söz alan ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Badak, geçmişi yad ederek Antalya EXPO Center'ın arazisinin tahsis edilişinden bugüne kadar gelişen süreç hakkında bilgi verdi. Halihazırda alanın genişletilmesi için yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Badak, yapılan yeniliklerle birlikte Antalya EXPO Center'ın hem daha geniş bir sergi alanına sahip olacağını, hembir fuar katılımcısı için her detayın düşünüldüğü bir tesis haline geleceğini, hem de fuarlar dışında da Antalya için yeni ve donanımlı bir toplantı ve kongre merkezi haline geleceğini aktardı.

MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Resul Lekesiz ise ev sahipliklerinden dolayı Badak'a teşekkür ederek, kendi işi gereği yurtiçinde ve yurtdışında çok sayıda fuarda ziyaretçi veya katılımcı olarak bulunma fırsatı olduğunu kaydederek bu sektörün hem sektörler bazında hem de ekonominin tamamı açısından ne kadar büyük bir önem taşıdığını gözlemleme imkanı bulunduğunu belirtti. Bu noktada Antalya EXPO Center'ın Türkiye'deki en işlevli fuar alanlarından biri olduğunu aktaran Lekesiz, yapılan geliştirmelerin Antalya'daki iş adamlarını heyecanlandırdığını belirterek, halihazırda ANFAŞ'ın çabalarıyla gerçekleşen Dünya çapında marka olmuş fuarlara yenilerinin eklenecek olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Toplantıda ANFAŞ Genel Müdürü Murat Özer, MÜSİAd antalya Şubesi Yönetim Kurulu'na fuarcılık, fuarcılık sektörünün ekonomiye etkileri, Antalya'da gerçekleşen ve gerçekleşecek fuarlar ve ANFAŞ'ın çalışmaları hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Kahvaltının sonunda MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Resul Lekesiz, ANFAŞ Genel Müdürü Murat Özer'e hediye takdim ederken, ziyaret Antalya EXPO Center 'ın genişletme çalışmalarının incelenmesiyle sona erdi.

Paylaş: Facebook Twitter Whatsapp

Resim Galeri

Diğer Duyurular

Tüm Hakları Saklıdır. | Aksi belirtilmedikçe; kaynağı belirtilerek alıntı yapılan içerikler hariç tüm görsel materyaller, sayfalar ve içerikler MÜSİAD Antalya Şubesi’ne aittir. İzin alınmaksızın ve kaynak belirtilmeden kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.