MÜSİAD Antalya Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerini Tamamladı

Müsiad Antalya

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi ve KOSGEB Antalya Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri sonunda belge almaya hak kazanan katılımcılara katılım belgeleri gerçekleştirilen törenle dağıtıldı. Törene MÜSİAD Antalya Şubesi Başkanı Resul Lekesiz ve KOSGEB Antalya Hizmet Merkezi Müdürü Kazım Akgün de katıldı.

Ev sahibi olarak ilk söz alan MÜSİAD Antalya Şubesi Başkanı Resul Lekesiz, ülke olarak bir süredir zor süreçlerden geçtiğini hatırlatarak bu zor süreçlerden geçerken ülkeye ekonomik anlamda da destek olunması gerekliliğinden hareketle hem dernek hem de derneğin üyeleri olarak faaliyetlerine devam ettiklerini kaydetti. Bu faaliyetlerden en önemli gördüklerinden biri olan KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Ülkenin ekonomisinin gelişmeye devam etmesi için yeni girişimlerin artmasının önemini de vurgulayan Lekesiz, kuracakları işlerde girişimci adaylarına başarılar dileyerek sözlerini noktaladı.

Daha sonra söz alan KOSGEB Antalya Hizmet Merkezi Müdürü Kazım Akgün de KOSGEB ve destekleri hakkında bilgi verdi. Girişimci adaylarının bundan sonraki süreçte neler yapması gerektiğini ve prosedürü anlatan Akgün, işlerini kurduktan sonra girişimcilerin KOSGEB’den farklı hangi alanlarda destek alabilecekleri hakkında da katılımcıları aydınlatarak katılımcılardan gelen sorulara da cevap verdi.

Konuşmaların ardından katılımcılara MÜSİAD Antalya Şubesi Başkanı Resul Lekesiz ve KOSGEB Antalya Hizmet Merkezi Müdürü Kazım Akgün tarafından tek tek katılım belgeleri verildi. Katılımcıların MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Resul Lekesiz ve Yönetim Kurulu ve KOSGEB Antalya Hizmet Merkezi Müdürü Kazım Akgün ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından program sona erdi.

Paylaş: Facebook Twitter Whatsapp

Resim Galeri

Diğer Duyurular

Tüm Hakları Saklıdır. | Aksi belirtilmedikçe; kaynağı belirtilerek alıntı yapılan içerikler hariç tüm görsel materyaller, sayfalar ve içerikler MÜSİAD Antalya Şubesi’ne aittir. İzin alınmaksızın ve kaynak belirtilmeden kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.