MÜSİAD Antalya'nın Yeni Başkanı Ramazan Kalken

Müsiad Antalya
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi, gerçekleştirilen 17. Olağan Genel Kurulu’ndan 6. Şube Başkanını seçti. MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve Genel Başkan Vekili Eyüp Uğur’un da katıldığı Genel Kurul’da divan başkanlığını 2. Dönem Şube Başkanı Hidayet Atay gerçekleştirilirken Divan Başkan Yardımcısı olarak Süleyman Bilkay, Divan Katibi olarak ise Yusuf Akgül görev aldı.

                Genel Kurul’un açılış konuşmasını gerçekleştiren 5. Dönem MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Resul Lekesiz, 2013 yılı başında göreve başladığını hatırlattı. Göreve başlarken önemli projeleri hayal ederek kolları sıvadıklarını belirten Lekesiz, Gezi Olayları ile başlayıp 17-25 Aralık olayları, 15 Temmuz darbe girişimi, Suriye ve Rusya Krizleri ve son dönemde yaşanan terör olayları ile sıkıntılı geçen bir görev süresi geçirdiğini, bu süreçte de kamu yararına çalışan STK statüsüne sahip bir dernek olarak hep doğru yerde durduklarını belirtti. Konjonktürel durumlardan ötürü gerçekleştiremediği bazı projelerden dolayı üyelerden helallik isteyen Lekesiz, 4 yıl boyunca birlikte çalıştığı Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederken, yeni seçilecek başkan ve yönetim kuruluna da başarılar dileyerek sözlerini tamamladı.

                Açılış konuşmasının ardından gerçekleştirilen genel kurul neticesinde 2015-2016 dönemi yönetim kurulu genel kurul tarafından ibra edildi ve yapılan seçim sonucunda oy birliğiyle tek listeyle seçime giren Ramazan Kalken ve listesi göreve seçildi. Dilek ve temenniler kısmında söz alan Kalken, bugüne kadar MÜSİAD Antalya Şubesi’nde emeği geçmiş tüm başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederken vefat eden kurucu başkan Hamza Taş ve diğer yönetim kurulu üyelerine de Allah’tan rahmet diledi. Genel Kurul’a katılımlarından dolayı Genel Başkan Nail Olpak ve Genel Başkan Yardımcısı Eyüp Uğur’a da teşekkür eden Kalken, katılımlarından ve teveccühlerinden dolayı üyelere de teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.

                Genel Kurul’un sonunda söz alan MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak da kendisinin de Nisan ayında görev süresinin dolacağını hatırlatarak MÜSİAD’ın 2012’den bugüne geldiği noktayla ilgili bilgiler verdi. MÜSİAD’ın bugün gerçekleştirdiği hem üyelerine yönelik, hem ulusal hem de uluslararası proje ve faaliyetlerinden bahseden Olpak, tüm gayretlerinin ülkemizi bir adım daha ileriye taşımak olduğunu aktararak bu kutlu davaya gönül verip bir parçası olmalarından dolayı MÜSİAD Antalya üyelerine teşekkür etti. 6 Ocak’ta temeli atılacak Yeni MÜSİAD Genel Merkez Kompleksi ve temelini attıkları diğer projelerle ilgili bilgiler de veren Olpak, her ne olursa olsun aynı kararlılıkla mücadeleye devam edeceklerini belirterek sözlerini tamamladı.

                Toplantı sonunda görevi devreden Resul Lekesiz, Genel Başkan Olpak’a hediye takdim ederken, görevi devralan Ramazan Kalken de selefi Lekesiz’e günün anısına bir hediye takdim etti. Daha sonra Genel Başkan Olpak yeni üye olan ana kademe ve Genç MÜSİAD üyelerine üye kitlerini takdim etti. Toplantı, Genel Başkan Olpak’ın  göreve seçilen yönetim ve denetleme kurulu üyeleri ve geçmişten bugüne görev yapmış tüm şube başkanlarıyla hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Paylaş: Facebook Twitter Whatsapp

Resim Galeri

Diğer Duyurular

Tüm Hakları Saklıdır. | Aksi belirtilmedikçe; kaynağı belirtilerek alıntı yapılan içerikler hariç tüm görsel materyaller, sayfalar ve içerikler MÜSİAD Antalya Şubesi’ne aittir. İzin alınmaksızın ve kaynak belirtilmeden kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.